Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Filyos’ta…

16 Şubat 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
720 defa okundu.
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Filyos’ta…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Türkiye seyahat acenteleri birliği (TURSAB) Başkan yardımcısı başkanlığında Türkiye’ deki seyahat acentelerinin sahiplerinin ve yetkililerinin bulunduğu Filyos tanıtım gezisi düzenlendi.

Gezide TURSAB üyesi acente sahipleri ve temsilcilerine Filyos Belediye Belediye Başkanı Ömer Ünal ve kazı başkanı Şahin Yıldırım tarafından Filyos’un tarihi ve turistik yerleri tanıtıldı. Daha sonra katılımcılara Belediye Başkanı Ömer Ünal tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Ünal, Filyos’un turizmde de marka olduğunu ve Ankara’nın denize en yakın turistik bir merkez olduğunu anlattı ve beldedeki turistik tesisler hakkında bilgi verdi. TURSAB yetkilileri Filyos’un çok güzel tarihi ve turistik bir yer olduğunu mevcut tesislerin kapasitesinin az olduğu ve inşaatı devam eden 200 odalı 400 yataklı otelin bir an önce tamamlanıp hizmete girmesini istediler.

Beldede bulunan tesis sahipleri ile görüşen acente sahipleri 2019 yılı için Filyos’u programa aldıkları tamamen tesislerin doldurulacağını beyan ettiler. Başkan Ömer ÜNAL tarafından TURSAB başkan yardımcısı ve üyeleri beldemize gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür edilerek uğurlandı ve bu yazın dışarıdan gelen turistlerle Filyos’daki tesislerin %100 doluluk oranında hizmet vereceğini bildirdi. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN