Muhtar adayı noter tasdikli vaatte bulundu!…

4 Ocak 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
...
Muhtar adayı noter tasdikli vaatte bulundu!…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 12 yıldan bu yana berberlik mesleği ile uğraşan Rıza Akçay, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilçeye bağlı Yeşiltepe Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Akçay, seçildiği takdirde alacağı maaşını iki derneğe görev süresi boyunca bağışlayacağını noter tasdikli olarak beyan etti.

Çaycuma ilçesinde berberlik mesleğini 12 yıldan bu yana sürdürmeye devam eden Rıza Akçay isimli esnaf, 31 Mart yerel seçimlerinde Yeşiltepe Mahallesinden muhtar adayı olarak açıkladı. Akçay muhtarlık adaylığını açıkladıktan sonra Çaycuma 2. Noterliğine giderek seçildiği takdirde alacağı muhtarlık maaşını ilçedeki mahallede olan Yeşiltepe Mahallesi Camii Derneğine ve Yeşiltepe Ahlatlar Camii Derneği’ne bağışlayacağını taahhüt ederek noter tasdikli belge aldı.

Akçay verdiği taahhütnamesinde; “Çaycuma ilçesi Yeşiltepe Mahallesi muhtar adayıyım. 2019 yerel seçimlerinde muhtar olarak seçilirsem muhtarlığım süresi boyunca muhtarlık maaşımı Zonguldak İli, Çaycuma ilçesi Yeşiltepe Mahallesi Camii Derneğine ve Yeşiltepe Ahlatlar Camii Derneği’ne bağışlayacağımı kabul, beyan ve taahhüt ederim” şeklinde belitti (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN