Kahya; “Olumlu sonuçlar beklemekteyiz”

28 Şubat 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
...
Kahya; “Olumlu sonuçlar beklemekteyiz”

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak Havalimanına uçan Alman Havayollarına ait Germania şirketinin iflasının açıklamasından sonra yaklaşık 260 bine yakın kişi mağdur oldu. ZONHAV Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kahya mağduriyetlerin giderilmesi ve bilet alan yolcuların ücretlerini geri alabilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü ve olumlu sonuçlar beklediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda iflas eden Alman Havayollarına ait Germania uçak şirketi yaklaşık 2 bin 500’e yakın yolcuyu mağdur durumda bıraktı. Zonguldak-Düsseldorf, Düsseldorf-Zonguldak arası yapılan seferlerin Germania havayolları tarafından yapılmaktaydı. Ancak şirketin iflasının açıklamasının ardından binlerce yolcu mağdur oldu.

ZONHAV Yönetim Kurulu Üyesi olan Recep Kahya sosyal medya hesabından açıklama yaparak; “Germania tarafında görüşmeler hala devam ediyor. İnsolvensverwalter tarafından dün akşam saatlerinde yapılan açıklamaya göre 2 kişi şirketi büyük ölçüde devralmak için teklif vermiş ve 1 kişide önümüzdeki günlerde teklifini sunacakmış. İnşallah olumlu bir sonuç çıkar. Hepimiz diken üstünde beklemedeyiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN