Jandarma’dan define avcılarına baskın

7 Şubat 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
...
Jandarma’dan define avcılarına baskın

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Karabük ve Eflani ilçesinde kaçak kazı yapan 6 kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük il merkezi ile Eflani ilçesi kırsal alanda kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi. Karabük ve Eflani ilçesinde yapılan operasyon sonucunda kaçak kazı yaptığı belirlenen M.A., M.G., A.B., B.B., A.Y. ve H.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslarla birlikte kazıda kullanılan, 3 adet el yapımı patlayıcının yanı sıra ikişer adet jeneratör, hitli, define arama redaktörü, 4 adet kürek, 5 adet kazma ve muhtelif kazı malzemeleri ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar arasında yaralama suçundan aranması olan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Y tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KARABÜK VE EFLANİ İLÇESİNDE KAÇAK KAZI YAPAN 6 KİŞİ JANDARMA EKİPLERİNCE SUÇÜSTÜ YAKALANDI. (YASİN ERDEM/KARABÜK-İHA)

JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINAN ŞAHISLARLA BİRLİKTE KAZIDA KULLANILAN, 3 ADET EL YAPIMI PATLAYICININ YANI SIRA İKİŞER ADET JENERATÖR, HİTLİ, DEFİNE ARAMA REDAKTÖRÜ, 4 ADET KÜREK, 5 ADET KAZMA VE MUHTELİF KAZI MALZEMELERİ ELE GEÇİRİLDİ. (YASİN ERDEM/KARABÜK-İHA)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN