Göbü Gençlikspor’da mucize dakikalar gole dönmedi!.

22 Nisan 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
972 defa okundu.
Göbü Gençlikspor’da mucize dakikalar gole dönmedi!.

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak 2. Amatör Küme takımlarından Göbü Gençlikspor, ligde lider olan Doğanspor ile karşılaştı. Karşılaşmada bir hayli heyecanlı anlar yaşanmasına rağmen bir pozisyondan elde ettiği penaltıyı kaçırdı.

Çatalağzı Ümit Saka Stadında saat 15.00’de karşı karşıya gelen Göbü Gençlikspor ile Doğanspor sahada iyi ve son derece müthiş bir şekilde mücadele etti. Karşılaşmada ilk yarıda gol olmamasına rağmen skor 0-0’lık durum ile kapandı. İkinci yarıda ise her iki takım sahada centilmence maç sergiledi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Göbü Gençlikspor takımı adına kazanılan penaltı gole döndürülemedi. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Göbü Gençlikspor Kulübü Başkanı Oğuzhan Gürsoy maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; “Bizi biz yapan kendi gerçeklerimiz ve öz değerlerimizdir. Dünkü maçta Göbü köyü sevdalılarının fedakarlığını gençlerimize destek olmak için tribünleri dolduran taraftarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu takımı oluşturmamızda maddi manevi destek olan özellikle Avrupa’dan destek olan gurbetçi dostlarımıza, Muhtarımız sayın Burhan Oral’a Akın Sarı, Turhan Oral abimize ve arkamızda saf tutan esnaflarımızdan Atakan Ok, Sezgin Çeliktürk, Muammer Aydın ve Erdoğan Sarı, Bahattin Oruç abimize ve GöbüGençlikSpor sevdalısı herkese yönetim Kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

8. Hafta programı ise şu şekilde; Cumayanı Gençlikspor-Doğanspor, Göbü Gençlikspor-Karadonspor. Puan tablosuna gelirsek; Doğanspor 13, Göbü Gençlikspor 10, Cumayanı Gençlikspor 6, Karadonspor 6 ve düşme hattında olan Türkalispor’un  ise 6 puanı bulunuyor. (Spor Servisi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN