Göbü Gençlikspor zirve takibini bırakmıyor

14 Nisan 2019
1 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1454 defa okundu.
Göbü Gençlikspor zirve takibini bırakmıyor

Zonguldak 2. Amatör Küme takımlarından Göbü Gençlikspor Çatalağzı Ümit Saka Stadında karşılaştığı Türkalispor karşılaşmasından sahadan 1-4’lük skorla galip ayrıldı.

Çatalağzı Ümit Saka Stadında saat 15.00’de başlayan karşılaşmada Göbü Gençlikspor ve Türkalispor takımı maça bir hayli atak üzerine ataklar yaparak sürdürdü.

Karşılaşmasının 20. Dakikasında Türkalispor ceza sahasında yaşanan bir pozisyonda Göbü Gençlikspor takımı penaltı kazandı. Göbü Gençlikspor takımından Feyyaz penaltıyı gole çevirdi ve durum 0-1’lik Göbü Gençlikspor takımının üstünlüğü ile devam etti. Öte yandan Türkalispor takımın kalecisi penaltı atışından sonra hakemin kararı sonucu kırmızı kartla oyun dışı edildi. İlk yarı Göbü Gençlikspor’un galibiyeti ile kapandı.

Maçın ikinci yarısında sahada fırtına gibi esen Göbü Gençlikspor takımı 55. Dakikada Veli’nin attığı güzel bir gol ile durumu 0-2 yaptı. 75. Dakika da Feyyaz yine saha da klasını konuşturarak takımının üçüncü golünü rakip takımın kalesine gönderdi.

Karşılaşmanın son dakikalarında doğru gol arayışları yapan ve rakip takımının kalesini yoklayan Türkalispor ise aradığı golü 80. Dakika da Beytullah Kaplan’ın pozisyonundan yararlanarak skoru 1-3 yaptı.

Geriye kalan son 10 dakika da gol üzerine gol atmaya devam eden Göbü Gençlikspor takımı son golünü 85. Dakika da Ozan’ın müthiş bir hareketi ile topu ağlara gönderdi.

Karşılaşma Göbü Gençlikspor’un galibiyeti ile tamamlandı. Göbü Gençlikspor sahadan 1-4’lük skorla ayrıldı ve hanesine 9 puanı yazdırdı. Önümüzdeki hafta Göbü Gençlikspor takımı liderliği koruyan Doğanspor ile karşı karşıya gelecek.

Öte yandan Göbü Gençlikspor Takımının Başkanı ve Hocası Oğuzhan Gürsoy karşılaşma sonunda yaptığı açıklamasında, Doğanspor’u yenip şampiyonluğa doğru avantaj sağlayacaklarını belirterek herkesi takıma destek olmak için çağrıda bulundu. (Spor Servisi)

YORUMLAR 1 Yorum Yapıldı.
  • Guzel koyumun gencleri hep boyle olun canlarim benim moskovadan beri sizleri takip ediyorum ve cok ama cok seviniyor sizlerle cok gurur duyorum hani derler ya biz inandik sizde inanin ben sampiyon gobu diyorum.
    17 Nisan 2019 18:23

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN