Filyos’ta Dolandırılan Ak Parti kurucu üyesi 5 aydır mağdur.!

2 Şubat 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
...
Filyos’ta Dolandırılan Ak Parti kurucu üyesi 5 aydır mağdur.!

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Ak Parti kurucu üyesi olan Kemal H. satmak için aracını internete verince başına gelmedik kalmadı. Mağdur olan Kemal H. 5 aydır mağdur olduğunu ifade etti.

Alınan bilgiye göre, Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde ikamet eden ve aynı zamanda belde de Ak Parti kurucu üyesi olan Kemal H. isimli şahıs internette “Sahibinden.com” adresine verdiği 67 ZP 080 plakalı aracını kendisinden almaya gelenler tarafından dolandırıldı.

İddiaya göre olay, 08/09/2016 tarihinde meydana geldi. İnternete aracını satmak için ilan veren Kemal H. kendisini arayan Ersin T. ile saat 15.00 sıralarında Zonguldak 100. Yıl Terminalinde buluştu. Ereğli’den geldiği iddia edilen Ersin T., yanında Hilal Ö. isimli bayanla geldi. Bu sırada ikili Kemal H.’nin aracına bakmak için aracı Kozlu ilçesinde bulunan sanayiye götürdü. Araca baktırıldıktan sonra Kemal H. yanında olan şahıslara “Bugün size satışı yapalım” dedi.

TELEFONUNA SAHTE MESAJ GÖNDERİLDİ

Şahıslar bunun üzerine karanlık olduğunu ve satış işlemlerinin ertesi günü yapılabileceğini belirti. Kemal H. bunun üzerine ertesi gün aracının satışını yapmak için şahıslarla birlikte tekrar buluşarak Zonguldak 1. Noterliğe gitti. Daha sonra Ersin T. isimli şahıs Kemal H.’den anlaştıkları 15 bin TL için İBAN numarası istedi. Kemal H. ise kartının İBAN numarasını verdi. Ardından Kemal H.’nin telefonuna başka bir numaradan iddiaya göre, “15 bin TL hesabınıza yatırılmıştır” mesajı geldi. Bunun üzerine Ersin T. isimli şahısın yanında olan Hilal Ö. isimli şahıs Kemal H.’nin elinden telefonunu alarak el çabukluğu ile iddiaya göre mesajları sildi. Daha sonra şahıslar Kemal H.’den 15 bin TL parayı ve arabayı alarak kayıplara karıştı.

“PARAMDA GİTTİ, ARABAMDA”

Kayıplara karışan şahıslardan dolandırıldığını anlayan mağdur Kemal H., bunun üzerine savcılığa başvurdu. Savcılık tarafından soruşturma açıldı ancak şahıslardan şuana kadar bir bulguya rastlanılmadı. Arabası ve parası alınan mağdur Kemal H. dolandırıcıların bir an önce bulunmasını talep etti.

DOLANDIRICI DIŞARDA CİRİT ATIYOR BEN 5 AYDIR MAĞDURUM”

Mağdur Kemal H. 5 aydan bu yana savcılığa gittiğini ancak her gidişte dolandırıcı hakkında somut bir bilgiye rastlanılmadığını kendisinin 5 aydır arabasız ve parasız kaldığını ifade ederek, bankadan yine kredi çekerek kendisine otomobil aldığını ifade ederek; “5 aydır mağdurum. Hiçbir haber elde edemedim. Paramla, arabamı dolandırıcılara kaptırdıktan sonra ailecek psikolojik sorunlara girdim. Tekrar bankadan kredi çektim araba aldım. Bankaya 40 bin TL borçlandım. Telefonla vatandaşı dolandıranlar yakalanıyor ama bu dolandırıcı dışarıda cirit atıyor. Bu işin acilen çözüme ulaşmasını ve adaletin yerini bulmasını istiyorum” diye konuştu. (Haber: Anıl TAŞKIRAN-ÖZEL)

adsiz444

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN