Filyos’ta atık su arıtma tesisi faaliyete girdi…

2 Mayıs 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
...
Filyos’ta atık su arıtma tesisi faaliyete girdi…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde yapımı İller Bankası tarafından yapılan “Derin Deniz Deşarjı” inşaatı tamamlanarak faaliyete girdi.

Filyos beldesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası destekli yapılan “Derin Deniz Deşarjı” tamamlanmasının ardından beldede bulunan atık sular burada arıtılarak saf su olarak borular yardımıyla denize bırakılmaya başlandı.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında geçtiğimiz yıllarda başlanan inşaatın tamamlanmasının ardından faaliyete geçtiğini ve belde de olan kanalizasyon ve atık suların burada arıtılarak saf su olarak denize bırakıldığını ifade etti. Başkan Ünal ayrıca, denize bırakılan saf suyun çevreye karşı herhangi bir zararı olmadığını da kaydetti. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN