Dostluk diye buna denir!.

10 Ekim 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1587 defa okundu.
Dostluk diye buna denir!.

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Çatalağzı Engelliler Derneği 2015 yılında engelli gençlerden oluşturduğu futbol takımı ile maçlarına aralıksız olarak devam ediyor.

Amatör Sporcular Haftası açılışında Kilimli ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı er, erbaş, uzman erbaş ve astsubayların rakip olarak karşısına çıktığı karşılaşma Çatalağzı Kuzyaka mahallesinde bulunan Çates ışıkspor sahasında yapıldı.

Çatalağzı Engelliler Derneği takımı maça Nart yapı dış cephe kaplama şirketi, Kilimli Jandarma Komutanlığı ise Eren Enerji tarafından hediye edilen formalar ile sahaya cıktı. Maç sonrası Çatalağzı Engelliler Derneği sekreteri Hasan Aydoğan tarafından kesilen adak yemek yapıldı. Adak kurbanı içecekler ile birlikte engelliler ve askerlere ikram edildi.

Dernek Başkanı Özcan Albas faaliyet ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Öncelikle bu yıl engelliler takımımızın formalarının sponsorluğunu üstlenen Eren Enerji ye sayın Cem Çiftçi’ye ve Nart Yapı dış cephe kaplama sahibi sayın Mehmet Nurullah Nart beye teşekkürlerimizi sunarım. Mac programlarımız devam edecektir, önümüzdeki hafta Eren Enerjide çalışan Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı işciler ile ulusal maç planlıyoruz ve bu maçı Çinli çalışanların isteği ve bizim uygun görmemizle Çatalağzı Cumayanı sahasında yapacağız. Kilimli ilçe Jandarma Komutanımız Mehmet Üstün’e göstermiş olduğu alakadan ve engellilere karşı yürekten sevgisinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Albas, maç sonrası 46 numaralı “Mehmet Üstün” yazılı özel formayı kendisine hediye ederek programı sonlandırdı. Maç 13-10 Çatalağzı Engelliler Derneği galibiyeti ile sonuçlandı. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN