
2014 Mahalli İdarelere Yerel seçiminde Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Dağüstü köyünden seçilen Şenol Akdoğan ve Çay Mahallesinin başarılı muhtarlarından Celal Akdoğan isimli muhtarlar 2019 yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
İlçenin Çay Mahallesi Muhtarı ve mahallesinde yaptığı çalışmalarla halkın teveccühünü kazanan Celal Akdoğan ise; “2018 yılını geride bırakıp, yeni bir yıla hazırlık yapıyoruz. 2014 yılında Çaycumamıza seçildikten sonra aradan geçen zaman zarfında mahallemizde çok büyük işler başardık ve başarmaya da devam ediyoruz. 2019 yılında da çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. 2019 yılının başta ülkemize, memleketimize ve Çaycuma’mıza hayırlar getirmesini temenni eder, yeni yılın tüm sevdiklerimize, mutluluk, sağlık, huzur ve barış dolu bir yıl geçirmemizi diliyorum. Herkese sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım” şeklinde konuştu.
Dağüstü köyü Muhtarı Şenol Akdoğan yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında; “2018 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yaklaşan 2019 yılının öncelikle ülkemize, Zonguldak’ımıza, Çaycuma’mıza ve köyümüze hayırlar getirmesini temenni ederim. Yeni yılınızı kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.” dedi. (Haber Merkezi)










