Zonguldak Türkali Köyünden Terzi Dursun Adıgüzel Bursa’da yaşamını kaybetti

22 Mayıs 2020
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2284 defa okundu.
Zonguldak Türkali Köyünden Terzi Dursun Adıgüzel Bursa’da yaşamını kaybetti

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü Önköy Mahallesi 20.02.1953 doğumlu Bursa’da ikamet eden Terzi Dursun lakaplı 67 yaşındaki 3 çocuk babası Dursun Adıgüzel hayatını kaybetti.

Oğlu Tolga Adıgüzel’den aldığımız bilgilere göre, kalp rahatsızlığı nedeniyle 18 Mayıs tarihinde Bursa Çekirge Kalp ve Aritmi Devlet Hastanesine randevulu olarak yatan Dursun Adıgüzel, 20 Mayıs Çarşamba günü kalp ameliyatı oldu.

Ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alınan Adıgüzel’in sağlık durumunun kötüye gittiği ve kaldığı yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahelelere rağmen bu sabah saat 3 buçuk sıralarında hayatını kaybetti.

Cenazesi hastane morguna kaldırılan Dursun Adıgüzel’in, bugün cenaze işlemlerinin tamamlanması durumunda, Cenaze nakil aracıyla doğum yeri olan Zonguldak’ın Türkali Köyüne getirileceği bildirildi. Bu durum kesinlik kazandığında sizlerle paylaşacağız.

Zonmedya olarak ölümü büyük üzüntü yaşatan merhum Dursun Adıgüzel abimize Allah’tan rahmet, eşi Salise Adıgüzel olmak üzere çocukları Tuba, Tuna ve Tolga Adıgüzel’e ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN