

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel seçiminde Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde MHP’den Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri kaybeden işadamı ve müteahhit Ersin Aksoy açıklamalarda bulundu.
Mahalli İdareler Yerel seçimini Saltukova beldesinde kaybeden ve Saltukova sevdalısı için adaylığını açıklayan işadamı ve müteahhit Ersin Aksoy seçimleri kazanan CHP’li Alim Genç’e “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu ve hakkında çıkan asılsız dedikodulara da açıklama getirdi.
Aksoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; “Kıymetli Hemşehrilerimiz. Yaklaşık 4 aylık zorlu bir seçim sürecinin ardından bugün kararınızı verdiniz. Saltukova Belediye başkanı olarak seçilen Alim beye başarılar diliyorum. Bu süreçte bizlere evlerini gönüllerini açan destekleyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.. Saltukova için hizmet aşkımız bitmedi bitmeyecek. Allah yar ve yardımcımız olsun. Seçim sürecini geride bıraktık.. Kazanan arkadaşımıza başarılar diliyorum. Saltukovamızın tercihi başımızın üstüne. Seçimlerden önce Düzköy Mahallemize şahsım tarafından yaptırılan halı sahanın tarafımdan yıktırılacağı şeklinde dedikoduları duymak beni ve ailemi gerçekten üzdü. Ben bu topraklara bu güzel beldeye hizmet etmek için bir yarışa girdim ve bu süreçte elimden geldiğince beldemize hizmetler vermeye çalıştım. Yapılan hizmeti yıkmak benim haddimemidir. O halı sahayı Düzköy’ün gençlerine armağan ettik. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz her ne kadar belediye başkanı olamasak ta beldemize hizmet etmeye beldemizi geliştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdürecek ve hizmet sevdamız hiç bir zaman bitmeyecektir. Bu dedikoduları yapan ahlaksız ve vicdansız kişileri de Allah’a havale ediyorum. Sağlıcakla kalın” dedi.










