Gökçebey’e sürpriz Belediye Başkan aday adayı…

5 Eylül 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1077 defa okundu.
Gökçebey’e sürpriz Belediye Başkan aday adayı…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler yerel seçimi dolayısıyla Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Adem Ayvacık MHP’den Belediye Başkan aday adaylığını sosyal medyadan duyurdu.

Ayvacık aday adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Sayın Basın Mensupları, Saygıdeğer Gökçebeyli Hemşehrilerim, Gökçebeyimizin bir evladı olarak, Gökçebey’in İşsizlik, İstihdam, Kalkınma, Göç, Turizm, Sanayi, Çiftçilik, Hayvancılık ve Şehir Planlama Konularında Zonguldak’ın ötekileştirilmiş ve hiçe sayılmasından dolayı oldukça rahatsız olduğumuzdan ve yıllarca bunun için çare ve proje alanında kalkınmak ve dahi kalkındırmak adına, Gökçebey’in Vekillerle yönetilen ilçe konumuna gelmesinden dolayı Kaymakamlık makamı (Çaycuma Kaymakamı vekâlet ediyor.) Daire müdürlüklerin büyük bölümüne vekiller bakıyor. Belediye Başkanlığına ise atama ile görev yapılıyor.

İlçede göç var, İşsizlik var. Gökçebey’i Kalkındırmak ve turizm beldesi haline getirmek, Gökçebey’in bütün bu sorunlarına hakim olan çocuk yaşta ailesinin işsizlik ve istihdam sorunundan dolayı Gökçebey Hacımusa Herkime’den İstanbul’a göç etmek zorunda kalmış bir kardeşiniz olarak işsizliğe çare olmak, göçü durdurmak, memleketime insanca yaşam şartları oluşturmak, memleketime ahde vefa borcumu ödemek adına; Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Belediye Başkanı Aday Adayı olduğumu siz değerli Hemşehrilerime ve kamuoyuna arz ederim” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN