“Nasıl bir mantıktır bu anlamak zor”

5 Eylül 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
774 defa okundu.
“Nasıl bir mantıktır bu anlamak zor”

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

İmza gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen 05/09/2018 (Bugün) tarihli haftalık olarak yayınlanan gazetenin “Fotoğraflar Konuşursa” bölümünde Zonguldak seferini yapan DMU vagonları yazdı. İşte o yazı;

“Saat-saat değişen vagonlar!

“Hizmette sınır yoktur”  ama şu bizim Zonguldak tren seferlerini düzenleyenlerin işlerine akıl sır ermiyor. Yetersiz geldiği gerekçesiyle şikâyet konusu olan 2 vagonluk hizmetlerin yetkililer tarafından 4 vagona çıkarılmasıyla sevinen vatandaşlar saatlere göre değişen vagon sayısını gördüklerinde şaşırıp kalıyor.

Meğerse işin şekli başka.

Öğrendiğimize göre, tren seferleri vatandaşların yoğunluk olduğu zamanlarda vagon sayısı 4 oluyor ve özellikle öğle seferlerinde sayısı 2 olarak değişiyor. Nasıl bir mantıktır bu anlamak zor. Her defasında 4 vagon olarak hizmet etmesi zarar mı ki, değişkenlik gösteriyor?

4 vagon olarak sürekli devam etse daha güzel ve hoş olmaz mı? Vatandaşlar rahatça gidip-gelsin. Fotoğrafı konuşturduğumuzda İnağzı durağında 2 vagon olarak gözüme çarptı ve fotoğrafladım. 4 vagonlu tren göremedim. Sizce nasıl olsun “4 mü 2 mi” diye de görüşünüze sunuyorum…”(Mustafa Emen-İmza Gazetesi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN