

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde İlçe Jandarma Komutalığı ve İlçe Emniyet Amirliği tarafından Şehit ve Gazi yakınlarına “Saygı” adı altında konferans verildi. Konferansa yoğun ilgi gerçekleşti.
Gökçebey Çok Programlı Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen konferansa; İlçe Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Hamdi Çakır, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş, Mal Müdürü Kadir Çelik, Şehit ve Gazi yakınları ile öğrenciler katıldı. Düzenlenen konferans öncesi 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Konferansın sunumunu İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Çakır gerçekleştirdi.
Düzenlenen konferansa yoğun ilgi olurken sunumda Jandarma ve Emniyet teşkilatının yapısı ile ilgili slayt izlendi. (Haber Merkezi)










