Türkali’de Arslan Durkut defnedildi…

10 Eylül 2017
4 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
...
Türkali’de Arslan Durkut defnedildi…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü’nün Mustakimler Mahallesinde ikamet eden ve Almanya’da gurbetçi olarak yaşayan geçtiğimiz gün sabaha karşı evinde kalp krizi sonrası hayatını kaybeden 53 yaşındaki Arslan Durkut son yolculuğuna uğurlandı.

İlçeye bağlı Türkali Köyü’nün Mustakimler Mahallesinde ikamet eden ve geçtiğimiz gün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Arslan Durkut toprağa verildi. Hayatını kaybeden Arslan Durkut için ilk olarak Mustakimler Mahallesinde bulunan Cami’de Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Arslan Durkut, aile mezarlığına defnedildi.

Zonmedya olarak Merhum Arslan Durkut’a Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine ve Durkut ailelerine başsağlığı dileriz.

YORUMLAR 4 Yorum Yapıldı.
  • Değerli Arkadaşına Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Sevdiklerinle sabir yaranın şok olduk çok özleyeceğiz seni
    16 Eylül 2017 21:30
  • Allah gani gani rahmet eylesin
    11 Eylül 2017 17:07
  • Allah rahmet eylesin makamın cennet olsun geride kalanlara allahım bol sabır versin.
    11 Eylül 2017 12:23
  • merhum aslan kardesimize Allahtan rahmet ailesine bas sağlığı diliyorum mekanın cennet olsun iyi insan özleyecez seni kabrinde rahat uyu
    10 Eylül 2017 20:03

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN