
“ANILARI İLE ZONGULDAK HALKININ GÖNLÜNDE İZ BIRAKAN DEĞERLERİMİZ DEĞERLER ŞÖLENİNDE ANILACAK”
Zonguldak’a değer katmış ve bölge halkının gönlünde taht kurmuş değerlerimiz 23 Mayıs Salı günü akşamı saat 19:00’da Zonguldak genel maden işçileri sendikası salonunda Muslu Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan değerler şöleni ile anılacak.
Düzenlenecek olan şölende; Rüştü Onur, Muzaffer Tayyip Uslu, Bülent Ecevit, Veysel Atasoy, Şemsi Denizer, Hüseyin Öztek, Şükrü Yavuz, Can Polat Pamay, Mehmet Çelikel, Kemal Köksal, Muzaffer Badalıoğlu, Barış Akarsu, Çetin Sezgin, Behçet Kalaycı, Yalçın Arslan ve Ergin Erdem gibi değerler anılacak.
Zonguldak’ın değerlerinin anılacağı gecede, Zonguldak’ın yetiştirmiş olduğu değerli sanatçılar sahne alacak. Gülhan Çetin ve İbrahim Tığ’ın sunuculuğunu yapacağı Zonguldak Değerler Şöleninde O Ses Türkiye yarışmasında şehrimizi büyük bir başarı ile temsil eden hasan doğru, ilimizde uzun yıllar eğitmenlik ve sanatçılık yapan İrfan Kılıç, bu güne kadar gerek solo gerekse bir çok ünlü isimle sahne alan nesil kartal ve genç yaşına rağmen bir çok konser ve festivalde sahne alan aynı zamanda yerel gazete editörü olan Sercan Yıldırım en güzel eserlerini bölge halkı için seslendirecekler.
Ayrıca gerek bağlama çalışı, gerekse Neşet Ertaş’a benzer yorumu ile Türk halkının büyük beğenisini kazanmış olan ve bir çok ulusal televizyona konuk olan ali şahin konuk sanatçı olarak geceye renk katacak. Gecede ayrıca müzik dünyasında hızlı bir yükselişe geçen ve ilk singıl çalışmasını tamamlayan nesil kartal, 2. albümü çok yakında piyasaya çıkacak olan İrfan Kılıç ve Ali Şahin yeni eserlerini ilk kez Zonguldak halkı için seslendirecekler.
bu anlamlı organizasyona ev sahipliği yapan Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Sdıyaman; etkinliğin halka açık olduğunu ve değerli Zonguldak halkı ile böylesine anlamlı bir organizasyonda birlikte olmaktan mutluluk ve onur duyacağını belirtti. (Haber Merkezi)









