AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇİĞDEM KARAASLAN: – “BÜYÜK HEDEFLERİN PARTİSİYİZ”

24 Ekim 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
592 defa okundu.
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇİĞDEM KARAASLAN:   – “BÜYÜK HEDEFLERİN PARTİSİYİZ”

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇİĞDEM KARAASLAN:

– “BÜYÜK HEDEFLERİN PARTİSİYİZ”
– “HEDEFLERİMİZDEN HİÇBİR ZAMAN YÖNÜMÜZÜ ÇEVİRMEDİK”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Zonguldak’ta sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Zonguldak ziyaretinde Kdz. Ereğli ilçesinin ardından AK Parti İl binasına gelerek partililerle birlikte teşkilat toplantısına katıldı. Burada gerçekleştirilen toplantının ardından sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 1 Kasım seçimlerinin öneminden bahsetti. Karaarslan, bu seçimlerin artık memleket meselesi olduğunun ifade ederek şunları söyledi:
“Sanırım Zonguldak 1 Kasım seçimlerinin sonucunu almış bugün sanki onun kutlamasında gibiyiz. Çünkü siz sahadasınız çünkü siz bire bir halkın içinde onların nabzını tutanlarsınız. O yüzden öyle anlıyoruz ki o kırımızı çoktan turuncuya dönmüş. İnşallah öyle olacak. Biz hakikaten 1 Kasım seçimlerinde sadece partimiz için değil ülkemiz için çok büyük bir mücadelenin son aşaması olarak görüyoruz. Bu seçimleri yani iş artık memleket meselesi iş artık ne kişisel bir çıkarı ne de parti menfaatini kaldırmayacak bir durumda konu memleket o nedenle de biz bugün bütün yol arkadaşlarımızla hep birlikte bu yolculuğa devam ediyoruz. Aramıza yeni katılanlarda var. Bugün biz bildiğiniz gibi Ereğli İlçesinde CHP Meclis üyesinin partimize geçiş törenin yaptık. Ondan önce ben Samsun 19 Mayıs ilçesinde kurucu ülkü ocaklarının başkanına AK Parti rozetini takmıştım.”

“AİLEMİZ, MEMLEKETİ DERT EDİNENLERLE BÜYÜYOR”
AK Parti ailesinin memleketi dert edinenlerle büyümeye devam ettiğini ifade eden Karaaslan, “Ailemiz memleketi dert edinenlerle büyümeye devam ediyor. Çünkü bu ülke hepimizin hepimiz bu gemide yolculuk yapıyoruz. Bu geminin ancak tek başına bir iktidar tarafından dümene oturursa kontrol onda olursa hedefe çok daha hızlı ilerleriz. Çünkü bizim bir hedefimiz var. Bazıları da açıkçası hedefi belli olmadığı için ne rüzgara ne dalgalara ne rotaya hiç bakma gereği hissetmiyor” dedi.

“KÜÇÜK HESAPLARIN PARTİSİ OLMADIK”
AK Parti hükümetinin her zaman büyük hedeflerle yoluna devam ettiğini ifade eden Çiğdem Karaaslan, Zonguldak’taki yatırımlarla ilgili de şöyle dedi:
“Bildiğiniz gibi koalisyon görüşmeleri yapılırken seçime gidelim diyenler seçime giderken koalisyona varız diyorlar böyle bir akıl tutulması yaşanıyor. Anavatanı yavru vatana suyla denizin altında bağladık. Can suyu gönderdik onlara inşallah bu tip projeleri daha çok arttırarak devam edeceğiz. Bugüne kadar son 13 yılda 6.6 Milyar TL yatırım yapılmış Zonguldak’a bunu biz arttırarak devam ettirmenin peşindeyiz. Biz hiçbir zaman gündelik çözüm arayışlarında olmadık. Biz hiçbir zaman küçük hesapların partisi olmadık. Biz her zaman büyük düşündük. Biz her zaman önümüze büyük hedefler koyduk. Dedik ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruluşunun 100’üncü yılında çok daha farklı noktada olmalı ve hep bu hedef doğrultusunda yürüyoruz. Bu hedefe ulaşmak için tek başına iktidar olmak gerekir ve buna inanıyoruz ve bunu açıkça söylüyoruz. Bizim bu seçimde bir hedefimiz var.”

“İKTİDAR HEDEFİ OLAN BERİ GELSİN”
Konuşmasında muhalefete de yüklenen Karaaslan sözlerini şöyle tamamladı:
“Tek başına iktidar olmak başka böyle hedefi olan var mı varsa beri gelsin. Başka böyle bir hedef yok. Bir kere hedefi olmayana güven olur mu? Yani hedefi birkaç puan arttırmak olan hedefi günün koşullarına göre strateji belirlemek olan hedefi bir biriyle yarışmak olana bu halk güven duyar mı? Mümkün değil. Biz büyük hedeflerin partisiyiz. Bu hedeflerimizden hiç bir zaman hiçbir şekilde yönümüzü çevirmedik çevirmeyeceğiz. Bütün müdahalelere rağmen bütün birleşmelere rağmen bütün bloklara rağmen asla bundan geri dönüş olmadı bundan sonra da olamayacak.”
Karaaslan, toplantının sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

65431

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN