‘ALACAK-VERECEK’ CİNAYETİ SANIĞININ YARGILANMASINA BAŞLANDI

12 Eylül 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
560 defa okundu.
‘ALACAK-VERECEK’ CİNAYETİ SANIĞININ YARGILANMASINA BAŞLANDI

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

‘ALACAK-VERECEK’ CİNAYETİ SANIĞININ YARGILANMASINA BAŞLANDI

Zonguldak’ta geçtiğimiz Haziran ayında kahvehane işletmecisini bıçaklayarak ölümüne sebep olan Mehmet Ç.’nin yargılanmasına başlandı.
Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Ç. ile avukatlar katıldı. Müebbet hapis cezasıyla yargılanan Mehmet Ç., ilk duruşmasında mahkeme heyetine olaya ilişkin savunmasını yaptı.
Olayda hayatını kaybeden kahvehane işletmecisi Hasan Gökçe’nin oğlu Muhammet’e bir miktar borç para verdiğini ifade eden sanık, paranın geri verilmemesi üzerine Muhammet Gökçe’nin telefonlarına cevap vermediğini öne sürdü.
Bunun üzerine kahvehaneye gittiğini söyleyen Mehmet Ç., “Kahvehaneye gittim. Hasan’a durumu anlattım. Sonrasında bir anda tartışmaya başladık. Hasan beni yere yatırdı gırtlağıma bastı” dedi. Olaydan bir gün sonra Muhammet Gökçe’nin kendisine 100 lira verdiğini ve borçtan geri kalan parayı da sonra vereceğini söylediğini ifade eden Mehmet Ç., “Bir gün sonra da borcunun geri kalan kısmını ödedi. Bana, ‘al bu paranı, sen yaramaz adamsın’dedi” şeklinde konuştu.
Olayın yaşandığı gün kahvehanenin önünden geçerken arkadaşının çay daveti üzerine yaşananları anlatan Mehmet Ç., “Kahvehaneye girmeyeceğim. ‘Ama sen alırsan bir bardak çay içerim’ dedim. Arkadaşım da bana çay vermeyeceklerini söyleyince kahvehaneye girdim. Hasan’a neden çay vermediğini sordum. Bana bir şey demeden saldırdı. Kendimi kaybettim. TIR şoförü olduğum için üzerimde çakı bıçağını sürekli taşıyorum. O sıra kaç defa bıçak darbesi vurduğumu hatırlamıyorum” diye konuştu.
Mahkeme heyeti eksik dosyaların tamamlanması sebebiyle duruşmayı 19 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

11759546_10152992811847304_741348994_n (1)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN