
HASTANEDEN SONRA ASKERİ LOJMANLARA ÇİZDİLER
Zonguldak Ereğli ilçesi’nde ki Gülüç Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nin ardından Karadeniz Bölge Komutanlığı’nın lojman duvarlarına çizgi film karakterlerinin resimlerini çizdi.
Gülüç Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nin ardından askeri lojmanların duvarlarına da çizgi film karakterlerinin resimlerini çizdi. Öğrencileri ile birlikte 8 günlük çalışma ile duvarlara Hügo, Temel reis, Köpek balığı Jaws gibi çizgi film karakterlerini çizen Resim Öğretmeni Sevinç Yıldız Tanal, askeri lojmanların duvarlarına daha önce yaptıkları boyamadaki resimlerin çabuk solmasından dolayı yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi. Tanal gazetecilere yaptığı açıklamasında “Bu bahçeyi 2009 yılında da 23 nisan çocuk etkinliği kapsamında boyamıştık. Tabi resim dışarıda olduğu için eskiyor. Amiral rica etti, okulumuzdaki öğrencilerimizle geldik, tekrardan bu bahçemizdeki resimlerimizi yeniledik. ‘Çocuklarımız mutlu olsun diye çalışıyoruz. Bu çalışmaya başlayalı 8 gün oldu” dedi.

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİ GÜLÜÇ GÜZEL SANATLAR LİSESİ RESİM ÖĞRETMENİ SEVİNÇ YILDIZ TANAL 8 ÖĞRENCİSİ İLE BİRLİKTE HASTANE DUVARLARININ ARDINDAN ASKERİ LOJMANLARIN DUVARLARINA DA ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİNİN RESİMLERİNİ ÇİZDİ.

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİ GÜLÜÇ GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ASKERİ LOJMANLARIN DUVARLARINA ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİNİN RESİMLERİNİ ÇİZDİ.

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ASKERİ LOJMANLARIN DUVARLARINA ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİNİN RESİMLERİNİ ÇİZDİ.

KDZ. EREĞLİ İLÇESİNDEKİ ASKERİ LOJMANLARIN DUVARLARINA GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİNİN RESİMLERİ ÇİZİLDİ.










