Başkan Güneş Yalova ve Nilüfer Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

10 Nisan 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
501 defa okundu.
Başkan Güneş Yalova ve Nilüfer Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

Belediye Başkanı  Zerrin Güneş Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinin ardından 8 Nisan 2015 Çarşamba günü Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve ardından Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti. Yalova Belediye Başkanı  Vefa Salman çevre düzenlemelerinde kullanılmak üzere Palmiye ağaçlarından hediye etti.

  Başkan Güneş ziyaretleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında; ” Bu hafta ilk olarak Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkezde ziyaret ettim. 7 Haziranda yapılacak olan Genel seçimlerde parti olarak hep birlikte çok çalışmamız gerektiğini bizlere önemle belirtti. Her türlü çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olduklarını bildirdiler. Ardından Yalova Belediye Başkanımız  Vefa Salman ve Bursa Nilüfer Belediye Başkanımız  Mustafa Bozbey’i ayrı ayrı makamlarında ziyaret ettim. Sağolsunlar bizleri çok güler yüzlü ve samimi bir şekilde ağırladılar. Yalova Belediye Başkanımız Beldemiz çevre düzenlemelerinde kullanılmak üzere çeşitli tiplerde bizlere ağaç hediye ettiler. Bu jest bizleri son derece memnun etmiştir. Kendilerine Belde halkım adına çok teşekkür ederim. Bizlerde kendilerini Saltukova’da ağırlamaktan son derece memnun olacağımızı bildirerek Beldemize davet ettik” dedi.

FB_IMG_1428584670551 FB_IMG_1428584681393 FB_IMG_1428597886179

15 - Kopya 12 - Kopya 13 - Kopya

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN