Özçelik, Karadeniz Ereğli’de Tanıtıldı. (Görüntülü)

25 Şubat 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
741 defa okundu.
Özçelik, Karadeniz Ereğli’de Tanıtıldı. (Görüntülü)

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

10981607_10203589896449211_3762555661305194738_n

ÖZÇELİK, KARADENİZ EREĞLİ’DE TANITILDI…

7 Haziran 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Ak Parti’den Zonguldak’tan bayan olarak aday adayı çıkan Hülya Özçelik, Karadeniz Ereğli’de Ak Partililere tanıtıldı.

Yaklaşan 25. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesi Adalet ve Kalkındırma Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Hülya Özçelik, Karadeniz Ereğli’de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Parti binasında yapılan toplantıya; İlçe Başkanı Fatih Çakır ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 “SİYASETTE BAYAN ŞART”

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Önümüzde çok önemli bir süreç var. Ak Partimiz kurulduğu günden bu yana çok iyi mesafeler kat etmiştir. Şimdi ise önümüzde 7 Haziran milletvekilliği genel seçimleri var. Bu seçimler de olduğu gibi yine bayan aday adaylarımız bulunuyor. Elbette siyasette bayan olacak. Herkes gibi onlarında konuşma ve ülkeyi yönetme gibi durumları var. Onun için biz Ak Parti’yiz. Ben Zonguldak Milletvekili aday adayımız Hülya Özçelik’e çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, Ereğli olarak çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor tüm aday adaylarımıza kapımız açık halkın yanında olan yani hak eden gelsin” dedi.

“BU DAVA YOLUNA İCRAAT YAPMAK İÇİN ÇIKTIK”

Adalet ve Kalkındırma Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Hülya Özçelik ise, “İlçe Başkanım, değerli Ak Partililer, bizler bu yola bir dava uğruna çıkmış bulunmaktayız. Umarız ki Cumhurbaşkanımızın bir hedefi var o hedef 2023 ise biz bu hedefe kadın olarak çıkacağız. İcraat yaparak, siyaset yaparak çıkacağız ki bizimde bir nebzede olsa çorba da tuzumuz olsun. Ben herkese teşekkür ediyorum, 7 Haziran milletvekilliği seçimleri, ülkemize, memleketimize inşallah hayırlara vesile olur, Saygılar sunuyorum” dedi.

15 12 13 14

 

 

 

Anahtar Kelime: , ,
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN