2020 yılında Türkali köyü şantiyeye dönüşüyor!.

5 Ekim 2019
1 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1497 defa okundu.
2020 yılında Türkali köyü şantiyeye dönüşüyor!.

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

-ÖZEL İÇERİK- 

18 yıldan bu yana hizmet görmeyen ve alamayan Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyü alınan bilgiye göre 2020 yılı yatırım programına alındı.

Özel İdare kapsamında kalan 18 yıldır hizmet görmeyen ve alamayan Zonguldak’ın en önemli sahil turizm bölgesi konumunda olan Türkali köyü 2020 yılında tam anlamıyla şantiyeye dönüşüyor.

Edindiğimiz bilgilere göre, Türkali köyünde 2020 yılının Ocak ayından itibaren kazma vurma çalışmaları başlayacak. İlk etapta uzun yıllardan bu yana köyün su şebekesinde bulunan ayrıca asbest diye geçen su hattı baştan sona kadar yenilenecek ve tüm köye sağlıklı, içilebilir suyun getirilebilmesi için ana şebeke kontrolden geçirilecek. Yine alınan bilgiye göre bir mahallenin yolunda parke taşı döşeme işi başlamasının ardından, köyün kanalizasyon hattı ise elden geçirilecek.

Ayrıca köyün belirli kısımlarına da duraklar yerleştirilecek ve çeşme projesi hayata sunulacak. Öte yandan sahil projesi kapsamında sahil şeridine aile çay bahçesi yapılacak. Projelerin hayata geçmesi için 2020 yılı bekleniyor. Projelerin kazması vurulduğu andan itibaren Türkali köyü şantiye alanına dönüşeceği belirtiliyor. (ZONMEDYA / ÖZEL)

YORUMLAR 1 Yorum Yapıldı.
  • İnşallah sonunda cennet köyümüze ilgi alaka başlayacak hakkettiği hizmeti alacağını umuyorum.Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler.
    5 Ekim 2019 23:52

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN