Yaşam koçu, eğitmen, denetçi; ve şimdi de yazar!

1 Ekim 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1121 defa okundu.
Yaşam koçu, eğitmen, denetçi; ve şimdi de yazar!

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

1972 yılında Zonguldak’ta doğan Sibel Zaloğlu perakende sektöründe uzun yıllardır insan kaynakları, eğitim müdürü ve iş geliştirme, planlama direktörü aynı zamanda danışmanlık yapıyor.

Çeşitli danışmanlık firmalarında danışman, eğitim uzmanı olarak aktif görev alıyor. Özellikle eğitimlerde perakende sektöründe yerel marketler zincirlerinde, şirket altyapısını analiz ederek her şirketin kendi yapısına göre özel hazırladığı eğitim seminerleri veriyor.

Yaşam koçluğunun yanı başında, yine yoga eğitmenidir. ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi danışmanlığı denetimi yapan Zaloğlu, bu konuda tetkikçi, ve baş tetkikçi ile baş denetçi belgelerine sahiptir. Kişisel gelişim alanında ilk kitap çıkaran Sibel Zaloğlu kitabın ismine de “Güç Sende!” ismini verdi.

Öte yandan bu kitabının yanında ilerleyen zamanlarda uzmanlık alanı olan İnsan Kaynakları alanında kitaplarının da çok yakında okuyucularla buluşturacak olan Zaloğlu, geçtiğimiz akşam İstanbul’un Bağcılar ilçesinde düzenlenen Zonguldak-Bitlis Kardeşlik gecesinde standını açarak kitap severlerle buluştu. Yine Zaloğlu 1-7 Ekim 2018 tarihlerinde Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan kitap fuarında ise stant açacak. (Haber: Anıl TAŞKIRAN)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN