Torpil yok!…

2 Ocak 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
686 defa okundu.
Torpil yok!…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Geçtiğimiz yıllarda TTK’ya işçi alındığında adaylar güçlü-kuvvetli-dayanıklı anlamında testlerden geçiriliyor ve buna göre uygulama yapılıyordu ve doğal olarak da eleştiriler peş peşe geliyordu. Hatta “Torpil” dedikoduları dilden dile dolaşıyordu.

Bu uygulamalar artık geride kaldı, şimdi TTK’ya işçi alımlarında İŞKUR Müdürlüğü öncülük ediyor ve “Torpil” söylentilerine mahal vermemek için de “Kura çekimi” uygulanıyor.  Eğer kısmetiniz varsa ve torbadan adınız çıkarsa o kişi TTK’ya girme imkanı buluyor.

Yani, herkes aynı eşit şansa sahip olarak “Adalet” sistemi hayata geçiyor. İŞKUR Zonguldak Müdürü Gönül Demirsu da “Torpil” söylentilerine açıklık getirerek bunun tamamen uydurma asılsız olduğunu ve “Kura” uygulamasıyla tüm adayların eşit şansa sahip olduğunu açıkladı.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, temsili olarak görünen direk çekme günleri geride kaldı. Ocağa girecek olan adaylar işe girdiklerinde görevi gereği ocakta direklerle uğraşacaklar. İşe alımlar başladığında herkes KURA ile şansını deneyecek.

Tüm adaylara bol şanslar, kime niyet kime kısmet…(HABER: MUSTAFA EMEN / FOTOĞRAFLARI KONUŞTURALIM)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN