“Güçlü kadın, huzurlu Zonguldak!” diye yola çıktı…

12 Kasım 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
754 defa okundu.
“Güçlü kadın, huzurlu Zonguldak!” diye yola çıktı…

31 Mart yerel seçimlerde MHP’den Zonguldak’ta hangi isimlerin aday adayı olacağı netlik kazanmazken MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner aday adaylığını açıklayarak ve Pazartesi günü (bugün) Zonguldak İl Başkanlığının da onayını alarak  Ankara’ya Genel Merkeze giderek aday adayı olacağını açıkladı.

Zonguldak’ta MHP’nin Belediye Meclis üyesi de olan ve her kesim tarafından sevilen taktir edilen bir kişi olan Mevlüde Yalçıner, aday adaylığı konusunda yaptığı açıklamada kısa ve net olarak “Güçlü Kadın, Huzurlu Zonguldak” sloganıyla yola çıktığını ve Pazartesi günü (bugün) Ankara Genel merkeze giderek aday adaylığını açıklayacağını bildirdi.

Zonguldak için çok güzel ve güçlü projelerle geleceğini ifade eden Mevlüde Yalçıner, “Belediye Meclis üyesi olarak Zonguldak’ın tüm sıkıntılarını biliyor ve görüyorum. Bunlar aşılmayacak sıkıntılar değil. Diğer şehirlere oranla çok gerilerde kalan Zonguldak’ı daha yaşanabilir bir hale getirmek için  ne gerekiyorsa yapacağım. Genel Merkez aday adaylığı konusunda beni layık görürse canla başla çalışıp Zonguldak Belediyesine MHP bayrağını astıracağım. Allah herkesin yolunu açık etsin” dedi. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN