Göbü çalışıyor, Türkali uyuyor!.

14 Mart 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
847 defa okundu.
Göbü çalışıyor, Türkali uyuyor!.

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde mevcut köy muhtarlığı görevinde bulunan ve aynı zamanda 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçiminde yeniden adaylığını açıklayan Musa Güçlücan seçimlere 15 gün kala çalışmalarını hızlandırdı.

Göbü Köyü Muhtarı Musa Güçlücan beraberinde Vali Yardımcısı Nevzat Taştan, Kilimli İlçe Özel İdare Müdürü ve İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Taşdemir ile birlikte kahvaltı eşliğinde toplantı gerçekleştirdi. Güçlücan düzenledikleri toplantı ile alakalı olarak yaptığı açıklamasında; “Bugün sayın vali yardımcımız Nevzat bey kilimli özel idare müdürümüz Emine hanım ilce encümenlerimiz kurt köy muhtarım muhtarlığımızı ziyaret edip aylık toplantımızı kahvaltı eşliğinde yapmış olduk köyümüzde projesi hazırlanmış okul önü asfaltı Aşağı Göbü Mahallesinden Oruçlar Mahallesi ne kadar asfaltı, Haliller Mahallesinde başlattığımız halı saha istinat duvarı ve Harmancık’ta bulunan paraşüt alana giden yolun betonlanması imzalarını attık. Allah nasip ederse Mayıs ayında başlamasını onayladık, misafirlerimize halkım adına teşekkür ederim biz kaldığımız yerden devam diyoruz, taktir halkımızındır.” şeklinde konuştu.

Öte yandan yine ilçeye bağlı Türkali köyünde uzun bir zamandan bu yana çalışmalar olmaması ve seçimlere az bir zaman kala aday sayısının da arttığı gözlendi. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN