Genç kızı banyoda yıkanırken….

31 Ağustos 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1335 defa okundu.
Genç kızı banyoda yıkanırken….

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Milliyet’in “Bartın sapığından kan donduran itiraflar! Hastaneyi ‘üs’ yapmış” başlıklı haberde, “geçtiğimiz hafta yakalanarak tutuklanan ve Türkiye genelindeki birçok taciz olayının faili olduğu belirlenen T.Y’nin ifadelerinden dikkat çekici bir detay daha çıktı. İfadesinde işsiz ve bekâr olduğunu söyleyen T.Y, sabit bir adresi olmadığını, geceleri Bartın Devlet Hastanesi’nde kaldığını anlattı” ifadeleri dikkat çeki.

Bartın’da, özellikle evlerin giriş katlarını hedef alarak hırsızlık, taciz ve tecavüz olaylarına karıştığı belirlenen T.Y. polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda yakalanmış ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Evin banyo penceresinden kadınların çıplak banyo görüntülerini nasıl çektiğini anlatan T.Y.’nin sabit bir adresi olmadığı için Devlet hastanesi ve çevresinde kaldığını açıklaması adeta şok üstüne şok oldu.

Haberde, T.Y. ifadesinde ‘geceyi geçirmek için hastaneye giderken’ ışığı yanık gördüğü evdeki bir kadını da taciz ederek cep telefonuna kaydettiğini, Bartın Devlet Hastanesi içerisinde, civarında geceleri uyuduğunu, sabit bir adresi olmadığını, Bartın il merkezinde çeşitli suçlar işlediğini belirtmiş.

GÖZLER HASTANE YÖNETİMİNDE

Şimdi herkes hastane yönetimin bu vahim iddialar karşısında açıklama yapıp yapmayacağını merakla bekliyor. (Bartın Olay Medya)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN