Gaziantep’e atanan Müftü Arcaklıoğlu ilçeye veda etti…

17 Temmuz 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1278 defa okundu.
Gaziantep’e atanan Müftü Arcaklıoğlu ilçeye veda etti…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

 

2015 yılında Karabük ilinin Eskipazar ilçesinden Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine atanan İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gaziantep ilinin Merkez Şahinbey ilçesine atandı. Şahinbey ilçesine atanan Arcaklıoğlu Çaycuma’dan ayrılmadan önce sosyal medya hesabından veda etti.

Arcaklıoğlu paylaşımında şu açıklamalara yer verdi; “23.02.2015 tarihinden itibaren 3,5 yıldır büyük bir gurur ve onurla sürdürdüğüm Çaycuma İlçe Müftülüğü görevim 16.07.2018 pazartesi itibariyle sona ermiş bulunmaktadır.Yeni istikametimiz Gazi Şehir Antep ilinin Merkez Şahinbey ilçesidir.

Görev yaptığım süre içerisinde büyük desteğini gördüğüm başta İlçe Kaymakamımız Serkan Keçeli Beye, Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı Beye ve Belde Belediye Başkanlarımıza ; İl Müftümüz Rüstem Can Hocamıza, , İlçe Müftüsü Arkadaşlarıma, Kamu kurum ve kuruluşlarının kıymetli yöneticilerine, dairede beraber görev yaptığımız kıymetli mesai arkadaşlarıma, T.D.V Mütevelli heyetimize; cefakar ve fedakar din gönüllüsü kardeşlerime, muhtarlarımıza , basın mensuplarına , sivil toplum kuruluşları , dernek ve vakıf temsilcilerine ve değerli Çaycuma halkına çok teşekkür ederim.

Çaycuma ailecek hayatımızda hiç kapatmayacağımız bir güzel sayfa olarak kalacaktır. Herkese hakkımızı helal eder, herkesten de helallik talep ederiz.  Allah’a emanet olunuz güzel insanlar ve değerli dostlar. 20 Temmuz 2018 Cuma günü Mrkz YENİ Camimizde Cuma Vaazında Halkımıza son kez veda edeceğiz İnşaallah.” (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN