Erkmen Zonguldak’ı İYİ’leştirdi…

10 Ekim 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
690 defa okundu.
Erkmen Zonguldak’ı İYİ’leştirdi…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Alaplı, Çaycuma, Ereğli, Devrek, Kilimli ve Merkez İlçe Başkanlarının atamasının yapıldığını kaydetti. Kozlu İlçe teşkilatının da kurma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İl Başkanı Erkmen yaptığı yazılı açıklamasında; “Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tarafıma vermiş olduğu yetkilendirme ile yoğun ve titiz çalışmalar kapsamında 7 ilçe başkanımızın ataması takdir ve başarı dilekleriyle onaylanmıştır. Atanan İlçe Başkanlarımızın da yönetim yapılanmaları aynı hızda oluşturulacak yerel seçimler öncesinde güçlü bir teşkilat yapısı inşa edilmiş olacaktır.

Atamaları yapılan Alaplı, Devrek, Ereğli, Gökçebey, Kilimli ve Merkez İlçe başkanlarının isimleri bilgilerinize sunulmuştur. Ayrıca Kozlu İlçe teşkilatının da yönetim kurma çalışmalarına da devam ediyoruz” dedi.

Buna göre; Alaplı İlçe Başkanlığına Emrullah Erdoğan, Çaycuma İlçe Başkanlığına Erhan Bilgin, Devrek İlçe Başkanlığına Eyüp Çaylı, Ereğli İlçe Başkanlığına Evrim Balbaloğlu, Gökçebey İlçe Başkanlığına Satılmış Aydemir, Kilimli İlçe Başkanlığına Sinan Poyraz, Merkez İlçe Başkanlığına Adnan Ömür atandı.

Öte yandan Kozlu İlçe teşkilatının da kurma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN