Eğik asansör için tarih verildi…

10 Nisan 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
961 defa okundu.
Eğik asansör için tarih verildi…

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Asansör sayesinde, çarşı bölgesindeki insanlarımız, yaya olarak, hem hastaneye, hem de imar uygulamalarını tamamladığımız ve önümüzdeki dönemde büyük yapılaşma hareketi beklediğimiz Yeşiltepe bölgesine kolayca ulaşacak” dedi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Abdullah Kalaycı Caddesi ile Çaycuma Devlet Hastanesi arasında yaya ulaşımını sağlayacak olan asansör çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Kantarcı, asansörün hastane önündeki binasının tamamlandığını belirterek, “Şu anda alt kottaki temel çalışmalarımız devam ediyor, bir hayli mesafe aldık. Buradaki yapıyı da hızlı bir şekilde yaptıktan sonra asansör güzergâhının tesviye işlemlerini yaparak daha önceden ihalesini yaptığımız asansör firmasına yeri teslim edeceğiz. Umuyorum çok fazla vakit geçmeden, yaz başlarında asansörümüzü devreye alacağız. Bu asansör tarihi Çaycuma ile hastane bölgesini, Yeşiltepe bölgesini birbiriyle birleştirecek. Böylece hastane ve Yeşiltepe Mahallesine yaya ulaşımını çok kolay bir şekilde sağlamış olacağız” dedi.

YEŞİLTEPE MAHALLESİNDE BÜYÜK KONUTLAŞMA OLACAK

Mevcut durumda hastaneye ulaşabilmek için otomobil veya toplu taşıma araçlarıyla uzun bir yol kat ederek ulaşıldığını söyleyen Kantarcı, “Şimdi bu asansör sayesinde çarşı bölgesinden yaya olarak insanlarımız hem hastaneye, hem de imar uygulamalarını tamamladığımız ve önümüzdeki dönemde büyük yapılaşma hareketi beklediğimiz Yeşiltepe bölgesine kolayca ulaşmış olacak. Yeşiltepe bölgesindeki bu 18 uygulaması yaklaşık 30-35 yıldır devam eden Çaycuma’da kangrene dönmüş bir uygulama. Yaklaşık bin dönüm civarında binlerce konut sığabileceği bir arazi var. Biz zaten gelir gelmez önce imar planını ele alıp, güzel bir imar planı yaptık. Şimdi de 18 uygulamasıyla vatandaşlarımıza tapuları dağıtılma noktasına geldi. Asansörümüzle beraber buradaki yeni oluşacak mahallenin bağlantısını tamamlamış olacağız. Şimdiden Çaycuma halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN