Dindar’a yapıştı, özel güvenlikler zor ayırdı…

28 Temmuz 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1142 defa okundu.
Dindar’a yapıştı, özel güvenlikler zor ayırdı…

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 1.cisi yapılan Kültür, Sanat ve Denizcilik Festivalinde sahne alan Karadeniz’in sevilen sanatçısı Resul Dindar sahnede zor anlar yaşadı. Ünlü sanatçıyı belinden tutup bir süre bırakmayan şahıs sanatçıya zor anlar yaşattı. Özel güvenlik ekipleri şahısı uzaklaştırdı ancak şahıs yeniden belinden tutmaya çalıştı.

Filyos Belediyesinin düzenlemiş olduğu 1. Kültür, Sanat ve Denizcilik Festivali kapsamında dün gece saat 23.00 sıralarında sahneye çıkan Karadeniz’e özgü müziklerle ilgi odağı olan ünlü sanatçı Resul Dindar programın sonlarına doğru kalabalık gurubun olduğu sahne önüne giderek vatandaşların elini tuttu. O sırada alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs sanatçı Dindar’ın bulunduğu alana yöneldi.

Bir anda sanatçının belini tutan şahıs burada ünlü sanatçı Resul Dindar’a zor anlar yaşattı. Özel güvenlik görevlilerin araya girmesi ile şahıs uzaklaştırıldı. Ancak bir süre sonra yine aynı şahıs sanatçıya yeniden sarılmak isteyince özel güvenlik ekipleri sanatçı Dindar’ı alandan uzaklaştırarak sahneye çıkarttı. Yaşanan arbede sonucu herhangi bir olay yaşanmadı. (Haber-Foto-Kamera: Anıl TAŞKIRAN)

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN