Bülbül; “Ersin Aksoy’un sonuna kadar yanındayız”

15 Mart 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1046 defa okundu.
Bülbül; “Ersin Aksoy’un sonuna kadar yanındayız”

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül ve MYK üyesi Murat Kotra, Çaycuma ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül ve MYK üyesi Murat Kotra, MHP Çaycuma İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Çaycuma Belediye Başkan Adayı Haydar Oruç için destek istedi.

MHP Teşkilat binasında partililer ile bir araya gelen Bülbül, ziyaretin ardından, ilçe esnafı ile selamlaşarak Nebioğlu Beldesi ve Saltukova Beldesinde seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Öncelikle Nebioğlu beldesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Bülbül ardından MHP Saltukova Belediye Başkan Adayı Ersin Aksoy’a destek vermek adına beldede seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi

Grup Başkan Vekili Muhammet Levent Bülbül, burada yaptığı konuşmada memleketin bu döneminde verilen bu hizmetleri Allah karşılık bırakmasın diyerek, “MHP hayatının hiç bir döneminde önce partim ve ben dememiş, her zaman önce ülkem ve milletim demiş bir harekettir. Bu gün parti ve siyasi menfaatimizi bir tarafa bırakıp her zamana vatan milletin geleceği için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Bu kadar vefakâr ve cefakâr olan mensuplarımıza, adaylarımıza memleketimizin de, milletimizin de gereken teveccühü göstereceğini ümit ediyor ve arzu ediyoruz.

31 Mart yerel seçimlerinde seçilmek gayreti içerisinde olan adaylarımızın, memleketimize, hemşerimize Saltukovaya hizmet gayesinde aday olmuştur. Bu büyük kutlu yürüyüştür. Bu mücadele vatandaşımızın, hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Belediye başkan adaylarımız yerelde ve belediyecilikte fark ortaya çıkarmak için üretken belediyecilik anlayışını ortaya koyabilmek için bir mücadele etmektedirler. MHP Grup Başkan Vekili olarak Saltukova’da MHP değerli adayı Ersin Aksoy ve belediye meclis, üyelerinin sonuna kadar arkasındayız. Eğer Saltukova irade gösterip MHP adayı Belediye Başkanımız dediği takdirde bizlerde hizmet etmek noktasında buraya hizmet getirme noktasında ihtiyaç duyulan ne varsa, elimizden gelen gayreti sonuna kadar samimiyetle göstereceğimizin sözünü veriyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Saltukovalı hemşerilerimiz MHP güç verelim birlik içerinde kuvvetli kudretli olalım diyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül ve beraberindekiler, MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse,MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra, MHP Çaycuma İlçe başkanı Ersin Akyüz, MHP Saltukova Belediye Başkan Adayı Ersin Aksoy seçim bürosunun açılış kurdelesini kesti. İkramların ardından ziyaret son buldu. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN