Aksoy; “Saltukova güçlü olacak, hizmete kavuşacak”

20 Mart 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1385 defa okundu.
Aksoy; “Saltukova güçlü olacak, hizmete kavuşacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saltukova Belediye Başkan adayı Ersin Aksoy 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel seçimine 11 gün kala belde de bayan vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Aksoy ve eşi Çiğdem Aksoy kahvaltı da seçimlerin galibiyeti olacaklarını ve Saltukova’nın güçlü olacağını ifade etti.

MHP Saltukova Belediye Başkan adayı Ersin Aksoy ve eşi Çiğdem Aksoy Çaycuma ilçesinde bir restauranta Saltukovalı bayanlar ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltı öncesinde birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan adayı Aksoy, eski Saltukova geride kalacağını ve çok güçlü bir Saltukova vizyonunu hedeflerini kaydetti.

“1 NİSAN’DA BİZ ZAFERİN GALİBİ OLACAĞIZ”

Aksoy yaptığı konuşmasında ayrıda tehditlere ve şantajlara boyun eğmeyeceklerini hatırlatarak; “Bu tabloyu gördüğüme Allah’a şükürler ediyorum. Bayanlar benim için çok önemli. Her şey hanımların elinden geçiyor. Seçimlere kısa bir zamanımız kaldı. Tehdit ve şantajlara el vermeyeceğiz, boyun eğmeyeceğiz. Bizim için seçim bitti, 1 Nisan’da biz oradayız. Eski Saltukova, eski Saltukova olmayacak. Saltukova kaderine terk edilmeyecek, Saltukova güçlü bir Saltukova olacak. Bu hareketi biz Zonguldak’ta göstereceğiz. Buradaki herkes gerektiği cevabı verecek, tehdide ve şantaja boyun bükmeyin. Ben sizlerin arasındayım. Bizim için seçim bitti. Bu zafer bizim. Her zaman yanınızdayım. Öncelikle bu yola benim çıkmama vesile olan eşime sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ZAFER BİZİM, BAYANLARIMIZ EN GÜZEL YERLERDE OLACAK”

MHP Saltukova Belediye Başkan adayı Ersin Aksoy’un eşi Çiğdem Aksoy da konuşma yaparak, Saltukova’ya eşiyle birlikte hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti. Aksoy; “Hepiniz hoş geldiniz diyorum, İşte Saltukovalı hanımlar el ele. Buradayız, daha çok birlikte olacağız, sizleri seviyorum. Hep beraber el ele, daha güzel günlere inşallah. 31 Mart gecesi zafer bizim olacak. Bayanlarımız en güzel yerlerde olacak. Bayanlar başımızın tacıdır. Ben 20 yılımı sosyal işlerde verdim. Geri kalan 30 yılımı da Saltukova için vermeye hazırım” dedi.  (Haber Merkezi)

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN