Adem Ayvacık / MHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı

10 Kasım 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
3323 defa okundu.
Adem Ayvacık / MHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı

 

Sayın Basın Mensupları,
Saygıdeğer Gökçebeyli Hemşehrilerim,

Gökçebeyimizin bir evladi olarak, Gökçebey’in İşsizlik, İstisdam, Kalkinma, Göç, Turizm, Sanayi, Çiftçilik, Hayvancılık ve Şehir Planlama Konularında Zonguldak’ın ötekileştirilmiş ve hice sayilmasından dolayı oldukca rahatsız olduğumuzdan ve yıllarca bunun için çare ve Proje alanında kalkınmak ve dahi kalkındırmak adına,

Gökçebey’in Vekillerle yönetilen ilçe konumuna gelmesinden dolayı
Daire müdürlüklerin büyük bölümüne vekiller bakıyor.
Belediye Başkanlığına ise atama ile görev yapılıyor.
İlçede göç var, İşsizlik var.
Gökçebey’i Kalkındırmak ve Turizm Sehri Haline getirmek,

Gökçebey ’in bütün bu sorunlarına hakim olan, çözümü için gerekli bilgi ve donanıma sahip, fırsat verildiğinde bunları hayata geçirebilecek yetenekte bir kardeşiniz olarak;

Göç’ü durdurmak,

Memleketime İnsanca Yaşam şartları oluşturmak,

Memleketime ahde vefa borcumu ödemek adına;

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Belediye Başkanı Aday Adayı olduğumu siz değerli Hemşehrilerime ve kamuoyuna arz ederim.

Saygılarımla,
Adem AYVACIK
Milliyetçi Hareket Partisi
Gökçebey Belediye Başkan A.Adayı

ADEM AYVACIK KİMDİR?

1989 tarihinde Zonguldak’ın Gökçebey İlçesine bağlı Hacımusa Herkime köyünde tarihi Herkime evlerinde 6 çocuklu bir ailenin 5. çocuğu olarak doğdu.

5 yaşına kadar köyünde yaşadı. Ailesinin İstanbul’a göçmesi  öğrenimini İstanbul’da tamamladı.Orta okul yıllarında siyası hayatına yön veren Ülkü Ocakları ile tanıştı. Burada 2007- 2008 – 2011-2016 yılları arasında Ümraniye Ülkü Ocakları İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

2012 yılında özel bir firmada Yönetici Asistanı olarak başladığı işinde sırasıyla Personel Müdürlüğü ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi  Zonguldak Milletvekili  Aday Adayı oldu. 2016 Yılında  Milliyetçi Hareket Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi seçildi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden Gökçebey Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı oldu.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN