50 ile 68 yaş arasında ‘DEDELER’ koşu yarışmasında ter döktü

25 Nisan 2019
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
702 defa okundu.
50 ile 68 yaş arasında ‘DEDELER’ koşu yarışmasında ter döktü

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen “Geleneksel Rekreasyon Yarışması” kapsamında 50 yaş ve üzerinde 14 kişi birinci olmak için koştular.

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından “Geleneksel Rekreasyon Yarışması” düzenlendi. Kutlubey Kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikte yaşları 50 ile 68 arasında değişen 14 kişi koşu yarışmasında ter döktü. Etkinlik öncesi konuşan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Güçlü yarışmacılara başarılar dileyerek, “Yanlış beslenme ve obezite günümüzün en büyük problemlerinden biri olmuştur. Amerika ve Avrupa’yı bu sorun tehdit ettiği gibi Ülkemiz için de gittikçe daha fazla sorun teşkil etmektedir. Bu noktada özellikle Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılan çalışmalar var. Bizler de buna dikkat etmek için bu yarışmaları düzenliyor ve herkesi hareket etmeye davet ediyoruz. Emeği geçenlere ve yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Edebiyat Fakültesi önünde başlayan yarışma, Mimar Sinan Dersliği geçilerek Spor Bilimleri Fakültesi önünde tamamlandı. Yarışmada; birinci Özcan Köseoğlu (50), ikinci Uğur Çalıkoğlu (52) ve üçüncü Aygün Sancar (52) oldu.
Dereceye girenlere madalyaları ve katılımcılara ise teşekkür belgeleri BESYO Müdürü Güçlü ve öğretim elemanları tarafından verildi. (İHA)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN