2018 planlamasını gerçekleştirdi…

28 Ocak 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1591 defa okundu.
2018 planlamasını gerçekleştirdi…

12 Komisyonun yer aldığı ZONDEF’e başkanları bir bir sahneye çıkarak 2018’de neler yapacaklarını sıraladılar.22 derneğin üye olduğu,12 komisyonun olduğu ZONDEF’te Zonguldaklı Kadınların bilinçlenmesi ve eğitiminden,gençlerin özgüven oluşturulmasından iş birlikteliğe,Zonguldak için kitap fuarından turizm çalışmasına projeler bir bir sıralandı.

Açılış konuşmasını yapan ZONDEF Genel Başkanı Gurbet Altay;”Bizler sesimizin volumünü artık artırmanın zamanı geldi.Şimdi gençlerimizin enerjileri ve bizlerin tecrübeleri ile birleştirerek özlediğimiz Zonguldak için adımlar atılma zamanıdır. Zonguldak Valimizin destekleriyle 2018’de birçok projeye imza atacağız. 2 tane İstanbul’da 2 tane de Zonguldak’tan büyük katılımlı etkinlik planımız var.  Aynı zamanda iş adamlarımıza ve üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarımızda bunların içinde. Bizlere göre gelişmişlik KÜLTÜRLE doğru orantılıdır.Bizler de bu yolda projeler hazırladık.Biz Yönetim kurulu olarak gençlerin önünü açmak adına ve komisyonlara destek adına var gücümüzle yanındayız” dedi.

Ardından komisyonlardan Siyaset Komisyonu Başkanı Metin Kara, STK ve Teşkilatlandırma Komisyonu Başkanı Ahmet Tosun, Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Sevilay Karapınar, Hukuk Komisyonu Başkanı Av.Meryem Karagöz, Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Samet Eren, Eğitim ve Kültür Komisyonu Başkan Yardımcısı Egemen Sekmen ve Gençlik ve Spor komisyonu başkanı Mustafa Kalaycı 2018 yılında planladıkları etkinlikleri anlattılar.

Komisyonların yapmayı planladıkları projeler arasında siyasette daha çok katılım sağlanması, Gençlerle Çanakkale Çıkartması, Siyaset Akademisi, Girişimcilik KOSGEB çalışması, Kadınlara yönelik seminer ve konferanslar, 25 Şubat Maden şehitlerini anma programı, 25 Mart İş’te Kadın paneli ve Medya çalışmaları yapılacakların bir kaçını oluşturmaktadır. Ayrıca Bursa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Abdullah Kavsur Bursa’da yapmayı planladıkları çalışmalardan bahsettiler. İş Adamı Ali Demirci Zonguldak için düşündüğü ve uygulama konusunda ZONDEF’le yapmayı planladığı çalışmaları bahsetti.Büyük bir katılımın olduğu etkinlikte şehir dışından gelen misafirlere söz hakkı vererek sona erdi. (Haber Merkezi)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN