1 Ölü, 6 Yaralı….

8 Aralık 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
879 defa okundu.
1 Ölü, 6 Yaralı….

BELEMTÜRK TV CANLI YAYIN

İstanbul’da ikamet eden Bartın’ın Kayacılar köyünden olan Kaçıkçı ailesinin bulunduğu dairede çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti, 4’ü çocuk, 6 kişi yaralandı. Bayrampaşa’da dün gece saatlerinde 4 katlı bir binanın son katında çıkan yangında yaralanan Dursun Kaşıkçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Engin Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle gece saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşmaya çalışan itfaiye ekipleri sokakların dar olması ve düzensiz parklar nedeniyle ilerlemekte zorluk çekti.

4’Ü ÇOCUK 7 KİŞİ YARALANDI, BABA HASTANEDE VEFAT ETTİ

Yangına müdahale eden İtfaiye ekipleri evden 4’ü çocuk toplamda 7 kişiyi kurtardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 4 çocuk en yakın hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından anne Nehir Kaşıkçı ve babaanne Fatma Kaşıkçı ile birlikte baba Dursun Kaşıkçı da evden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Bartınlı Baba Dursun Kaşıkçı hayatını kaybetti.

İtfaiye ekipleri yangını tamamen söndürerek dairede soğutma çalışması yaptı. Olay sonrası yangın çıkan daire kullanılamaz hale geldi. (Bartın Olay Medya)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN